[display_multi store=”6″]

Vliegers kopen doe je online!

Een vlieger kopen kan natuurlijk iedereen. Maar de vraag is welke vlieger voor jou geschikt is en wat je met je vlieger gaat doen. Heb je al ervaring met vliegeren of is dit de eerste keer dat je gaat vliegeren ? Je kan een stunt vlieger kopen, een 1 lijns vlieger kopen of een matrasvlieger kopen. Als het om een klein beetje plezier gaat voor een paar keer vliegeren en om een kind van jonge leeftijd gaat, kun je het beste een leuke 1 lijns vlieger kopen. Deze vliegers zijn er in alle soorten en maten. De vlieger wordt meestal geleverd met een klosje waar aardig wat touw op zit. Zo kun je al snel wat hoogte maken met de vlieger.

vlieger kopen

Stuntvlieger kopen

Wil je toch wat meer snelheid met vliegeren en wat leuke trucs doen. Dan kun je een stuntvlieger kopen. Ook wel hybride vlieger of delta vlieger genoemd. Een stuntvlieger is meestal een 2 lijns vlieger. Zo kun je de vlieger makkelijk besturen. Stuntvliegers zijn er in allerlei soorten en maten. Zo bezit ik zelf een delta model met een spanwijdte van 1.80. Zo’n formaat vlieger is nog redelijk snel en trekt behoorlijk.  Een kleine stuntvlieger is snel en trekt wat minder. Met dit soort vliegers kun je leuke stunts uithalen. Bedenk dus van tevoren wat je met je vlieger wil gaan doen voor je een vlieger gaat kopen.

Voordelen van een stuntvlieger:

  • Snel
  • Nauwkeurig met sturen
  • Leuke stunts mee uit te halen

Nadelen van een stuntvlieger:

  • Voor een wat snellere moet je al wel wat ervaring hebben
  • Vlieger is voorzien van stokken. Wanneer deze neerstort bestaat de kans dat deze stokken breken.

 

Matrasvlieger kopen

Voor wie toch wat meer trekkracht kan beter een matrasvlieger kopen. Verder op deze site vindt je volop informatie over de verschillende matrasvliegers.